Waarom Robas?


Waarom onze klanten graag met ons samenwerken?

Robas bestaat reeds 30 jaar en is hierdoor een van de langst bestaande internet bedrijven van Nederland.

Afspraak maken? »

Wij wachten niet af

Robas heeft een proactieve houding en wilt u als opdrachtgever zo min mogelijk met zorgen opzadelen. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en zetten uw wensen dan ook 100% centraal. Gedurende de bouw van uw website blijft u altijd op de hoogte en besteden wij veel aandacht aan de strategische doelstellingen van uw organisatie of onderneming, en hoe de website hiervoor representatief kan staan. Tevens bewaken wij uiteraard de kosten, waardoor u niet voor onnodige verrassingen komt te staan.

Gunstige tarieven

Robas heeft een uitzonderlijk goede prijs/kwaliteit verhouding. Voorafgaand aan de bouw van de website worden uw wensen grondig besproken, zodat u ook echt krijgt waar u voor betaald. Wij werken met professionele tekenaars die de kwaliteit en grafische uitstraling het geld absoluut waard maken.

Onderhoud en support

Bij voorkeur regelt Robas ook het technische onderhoud van de website en heeft bijkomend graag de volledige toegang tot de webservers. Hierdoor is Robas verantwoordelijk voor de website en wordt u nooit van het kastje naar de muur gestuurd.

Innovatief en deskundig

Robas werkt voortdurend met de nieuwste technologieën en gaat ook mee met technologische veranderingen. Deze technologieën zijn bij voorkeur Open source, waarbij klanten niet afhankelijk worden van één leverancier (geen vendor lock-in). Zo zijn wij in staat gecompliceerde applicaties te ontwikkelen. Wij werken immers met een team van professionele programmeurs die al 24 jaar in staat zijn aan uw wensen te voldoen.

Onderscheidend en functioneel

De websites die Robas bouwt zijn allen voorzien van een uniek ontwerp, die overigens goed aansluiten op de doelgroep. Deze zijn gemakkelijk en voordelig in het onderhoud. Daarnaast zijn de websites gemakkelijk aan te passen met nieuwe functionaliteit, waardoor uw investeringen een lange tijd meegaan.

Doelgericht

Elke website wordt gebouwd met het oog op bepaalde doelstellingen. Robas denkt graag met u mee om een websiteplan neer te leggen waarmee deze doelstellingen kunnen worden gerealiseerd. De website moet immers niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel.

Meten = weten

Elke website wordt voorzien van een statistieken systeem waarmee we samen met u het bezoekers gedrag kunnen monitoren.

Afspraak maken? »

Recente projecten bekijken »

Meer informatie nodig? »