Website laten maken

Website laten maken?

Als u een website wilt laten maken, dan is een goed plan geen overbodige luxe. Het maken van een website omvat een flink aantal keuzes. Denk hierbij aan de keuze voor het CMS zoals WordPress, de hosting waar de website op gaat draaien en de keuze van een webdesign bureau. Robas is een gespecialiseerd bureau met 30 jaar online ervaring. Met deze ervaring kunnen wij u helpen aan een goed strategisch plan om uw online doelen te bereiken en valkuilen te voorkomen.

Belang van een up to date website

In het verleden bestond een website uit een aantal vaste pagina’s en werd er vaak na het ontwikkelen van de site jarenlang niet veel meer aangepast. Tegenwoordig is dit heel anders en zijn de meeste organisaties dagelijks met een website bezig om te zorgen dat de bezoekers van de site goed worden bedient.

Website laten maken in vaste stappen

Om een website te bouwen is een stappenplan nodig. Hierin wordt vastgelegd welke stappen er nodig zijn om de website te bouwen. Denk hierbij aan:
Content (website teksten)
Zoekwoorden strategie (op welke zoekwoorden moet de website vindbaar zijn in zoekmachines)
Design richtlijnen (hoe moet de website er uit zien? Huisstijl richtlijnen)
CMS (met welk CMS wordt de website gebouwd, welke functionaliteit is nodig om de teksten, plaatjes etc eenvoudig in de website te laden)