Klanten aantrekken met een nieuwe website op maat !

Een website op maat laten maken voor leads is voor iedere onderneming een goed idee!

Hoewel u voor een maatwerk website een hogere prijs betaald dan voor een standaard site, is dit een investering die vaak erg lonend kan zijn. Meer leads is meer omzet!

Elk bedrijf moet zich profileren, een positie innemen om klanten te winnen en te binden.

Om via een website klanten binnen te halen, moet de website gevonden kunnen worden.

Hiervoor is een goede strategie nodig. Samen met jou ontwikkelen wij onderscheidende plannen en ideeën om je website bijzonder te maken. Deze strategie kunnen wij vervolgens in de website op maat inbouwen.

Als de bezoekers (potentiële klanten) je website vinden in Google of een andere zoekmachine, dan is het van belang dat ze op jouw website vermelding in de zoekresultaten klikken. Hiervoor moet de inhoud van de pagina’s in je website op maat worden geoptimaliseerd. Dit heet SEO. De strategie hierbij is dus zeer bepalend voor het succes!

Eenmaal aangekomen je site zal de bezoeker je bedrijf beoordelen. Met een maatwerk website (of maatwerk webshop), kan tot in detail vertrouwen worden gewekt, met tekst, beeld en techniek. Als de potentiële klant je site vertrouwd en er voor kiest contact op te nemen dan is er sprake van conversie. Conversie kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door het invullen van een contact formulier voor een offerte aanvraag, een bel knop of een verzoek om terugbel afspraak. Ook hier geldt wederom, dat in een doelgerichte website geheel op maat kan worden ingespeeld op de vraag van de klant en bijvoorbeeld welke vragen er in het formulier worden gesteld.

Aanpak voor maatwerk

Om een professionele website of webshop op maat te ontwikkelen moeten een aantal stappen worden doorlopen.

Het beste is het om samen met een ervaren webdesign specialist (webdesigner) samen te werken, die zicht verdiept in je bedrijf en doelstellingen. De webdesigner neemt je wensen en eisen met je door en zal vragen om de informatie die je deelt met je prospects. Denk hierbij bijvoorbeeld aan brochures. Deze informatie helpt de webdesigner om te bepalen hoe de site kan worden vormgegeven middels een uniek ontwerp en hoe de structuur kan worden opgezet. De webdesigner zal er voor zorgen dat het ontwerp mooi is, maar ook aansluit bij jouw imago en huisstijl.

WordPress content management systeem

De meeste bedrijven gebruiken het WordPress CMS (content management systeem) om tekst, beeld, filmpjes etc in de site in te voeren. Een WordPress website is vaak de beste optie, omdat dit een zeer flexibel CMS is. Een WordPress website op maat maken is voor een WordPress specialist vaak dagelijkse kost.

De ontwikkeling van een maatwerk site hoeft niet perse veel te kosten. Dit is afhankelijk van het aantal functies dat in de website op maat moet worden ingebouwd. Sommige functionaliteiten kunnen gratis worden toegevoegd via plugins. Andere functies zullen op maat worden geprogrammeerd door een web ontwikkelaar. De mogelijkheden zijn hier praktisch onbeperkt.

Onderhoud van de website

Na oplevering van een maatwerk website hoeven de kosten van het onderhoud niet perse hoger te zijn dan een standaard website.

Wel adviseren wij een website goed te monitoren (bijvoorbeeld 1x per maand) via bijvoorbeeld Google analytics. Uit deze gegevens kunnen namelijk trends worden waargenomen, die kunnen worden gebruikt voor verdere optimalisatie.

Website op maat in Rotterdam

Wil je een website op maat laten maken, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een template ontwikkeld voor maatwerk. Hierdoor kunnen wij snel en flexibel een website geheel op maat ontwikkelen en onderhouden. Het is zelfs mogelijk om een reeds bestaande website in korte tijd (enkele weken) om te bouwen naar een maatwerk site met ons template. Wij hebben hiervoor een snelle en vooral unieke aanpak ontwikkeld. Daarna kun je, na een korte instructie van 1 uur, zelf alle aanpassingen qua teksten,foto’s en teksten doen.

Wij hebben veel kennis en ervaring met projecten in de website bouw met WordPress en kunnen zeer professioneel invulling geven aan jouw specifieke wensen. Wij bieden diensten voor het ontwerpen, programmeren en optimaliseren van websites. Dus, alles onder 1 dak!

Afspraak maken voor gratis advies? Telefoon: 010 8 50 90 95