Website specialisten, de specialist in maatwerk


Ons recept na 30 jaar ervaring!

Robas garandeert de website die u altijd heeft gewild. Al onze websites worden ontworpen aan de hand van het onderstaande stappenplan.

Wij geloven dat uw website representatief moet zijn voor uw bedrijf en de karakteristieke eigenschappen die hierbij horen goed tot uiting moet brengen. Onze werkwijze stelt deze gedachte dan ook voorop.

Om dit doel te bereiken bevat onze werkwijze professionele tekenaars en veel persoonlijke aandacht voor u om uw ideeën optimaal te verwerken.

Wij hebben een deskundig team van eigen programmeurs die de concepten van de klant tot in uiterste detail kunnen realiseren.

In tegenstelling tot veel concurrenten gebruiken wij dus geen standaard templates volgens vaste opbouw, maar dient elk bedrijf zijn eigen concept en karakter te hebben.

Recente projecten bekijken »

ANALYSE

 

Waar staat de onderneming of organisatie voor? Waarmee wil het zich profileren? Wat zijn de doelstellingen van de website of organisatie? Hoe onderscheidt het zich van concurrenten? Welke kenmerkende aspecten passen daarbij?

CONCEPT

 

Welke karakteristieke componenten van de website passen bij de uitkomst van de analyse? Welke kleuren (in cohesie met logo of doel)? Welke kernbegrippen dienen terug te komen op de website? Juist creatief of statisch?

TEKENINGEN

 

Door professionals verwerken van het concept tot schetsen en digitale tekeningen.

FEEDBACK

 

Zijn de basispunten naar wens verwerkt en zijn er eventueel nog andere kritiekpunten of opmerkingen?

REALISATIE

 

Bouwen van eindproduct aan de hand van het concept en resterende kritiekpunten en opmerkingen.

AFRONDING

 

Onze samenwerking is pas echt geheel compleet wanneer u tevreden bent.

Recent gemaakt voor TRTA:

Gemaakte WordPress website door onze specialisten

Recent gemaakt voor Vekamaf:

Gemaakte WordPress website door onze specialisten

WordPress specialist nodig? »
Meer WordPress projecten? »