Woocommerce specialist

Woocommerce specialisten

Woocommerce specialist nodig?

Plugin nodig? 010 – 8 50 90 95 »
Hulp nodig bij uw website ? »
Als Woocommerce specialisten Rotterdam, is het ontwikkelen en aanpassen van webshops in Woocommerce en WordPress is voor ons dagelijkse kost. Als wij een Woocommerce specialist shop bouwen of aanpassen, doen wij dit het liefst volledig op maat. Maar wij doen ook kleinere klusjes. Denk hierbij aan het maken van plugins, het aanpassen van het template of het toevoegen van functionaliteit.

Woocommerce specialist in regio’s

Gratis advies? 010 – 8 50 90 95 »
Hulp nodig bij uw website ? »
Wij werken door heel Nederland, maar de focus ligt op: Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Den Haag.

Woocommerce shop laten aanpassen door specialisten

Webshops beginnen vaak met een standaard thema. Later kan blijken dat een gerichte aanpassing nodig is. Denk hierbij aan een call to action of bijv. een calculatie. Woocommerce specialist Robas kan deze aanpassing in bijna alle gevallen voordelig aanbieden.

woocommerce

Advies over uw shop door specialisten

Als deskundige Woocommerce specialisten geven wij gratis advies. Indien u bijvoorbeeld twijfelt of uw idee haalbaar is of gewoon wilt dat we met u meedenken.

Wat kunnen jullie allemaal aanpassen?

WordPress en Woocommerce zijn zeer flexibel opgezet. Ervaren programmeurs kunnen daarom uw wensen tot in de finesse toepassen. U bedenkt het, wij bouwen het.

Veel gestelde vragen

Kunnen jullie de kleuren en het logo aanpassen in mijn huisstijl

Ja

Hoe worden de kosten berekend?

Dit hangt af van de opdracht. Het kan op basis van uurtje factuurtje, maar in de meeste gevallen middels een offerte op basis van een vaste price, of indien nodig: no cure no pay.

Doen jullie ook SEO / zoekmachine optimalisatie?

Ja, maar wij adviseren wel uw strategie te bepalen met een SEO expert. Robas is dan als Woocommerce specialist uw partner voor de technische SEO optimalisatie van uw site / shop. Dit kan voor langere termijn.

Hoe passen jullie de shop aan?

Wij installeren uw shop in onze ontwikkel omgeving. Als de aanpassing gedaan is, sturen wij u een link om ons werk te beoordelen. Na goedkeuring, gaat de aangepast shop live.

Kunnen jullie er voor zorgen dat de gebruiksvriendelijkheid wordt geoptimaliseerd?

Ja, wij kunnen samen met u nadenken over de gebruiksvriendelijkheid van uw shop. Vervolgens kunnen de door uw gewenste verbeterpunten in 1x of in stappen worden ingebouwd.

Kunnen jullie het de betaalopties afhankelijk maken van de inhoud van het winkelwagentje?

Ja, wij kunnen vrijwel alles wat in de shop gebeurd laten afhangen van de inhoud van de shopping card.

Kunnen jullie een plugin ontwikkelen voor Woocommerce?

Ja, als u aangeeft wat u nodig heeft, maken wij een vrijblijvende offerte

Kunnen jullie mijn Woocommerce shop upgraden?

Ja. Wel willen wij uw webshop graag even beoordelen, om precies te bepalen wat er allemaal nodig is. Uiteraard krijgt u vooraf een prijsopgave.

Kunnen jullie een design van een vormgever inbouwen?

Ja, wij kunnen elk design voor u inbouwen. Bijv. dmv een PSD.

Kunnen jullie mijn webshop verhuizen naar een andere hosting partij?

Ja, graag willen wij vooraf even inloggen uw shop te beoordelen en een vaste prijs aan te bieden.

Waarom een Woocommerce shop op maat laten ontwikkelen?

Als u een webshop wil laten bouwen die past bij uw bedrijf (huisstijl), dan is een op maat gemaakt Woocommerce theme een verstandige keus. U heeft dan namelijk volledige controle over alle aspecten qua layout en vormgeving en functionaliteit. Daarnaast heeft u een aanspreekpunt voor aanpassingen in de toekomst, zodat uw investering een lange tijd mee gaat.

Heeft u een vraag? »

Gerelateerd

Meer informatie over Woocommerce development?

Contact formulier

  Hulp bij aanpassingen aan het WordPress theme

  Een WordPress theme bepaald voor een groot deel de kwaliteit van de site. Veel themes hebben issues die al dan dien zichtbaar zijn voor bezoekers. Deze issues kunnen impact hebben op uw imago, de conversie en / of vindbaarheid, snelheid etc. WordPress of Woocommerce hulp nodig?  Advies? Plugin nodig? 010 – 8 50 90 95 […]

  Hulp bij installatie van plugins

  Hulp nodig bij installatie van plugins? Wij kunnen u helpen bij de installatie van nieuwe plugins. Hulp bij installeren plugin?  Advies? Plugin nodig? 010 – 8 50 90 95 » Hulp nodig bij uw website ? »

  Hulp bij keuze plugin voor vertaling voor WordPress site of Woocommerce shop

  Hulp bij keuze plugin voor vertaling Voor veel websites moeten meerdere talen ondersteunen. De keuze van de juiste plugin kan soms knap lastig. Ook het opzetten van de vertaling is soms moeilijk. Wij kunnen helpen met tools om dit proces te optimaliseren. WordPress of Woocommerce hulp nodig bij implementatie meerdere talen?  Advies? Plugin nodig? 010 […]

  Hulp bij migreren van een WordPress website of Woocommerce webshop

  Wij hebben veel ervaring in het migreren van sites. Als u uw site wilt migreren naar een andere provider, dan komt er best veel bij kijken en loopt u al snel tegen onverwachte issues op. Wij helpen u graag om de bekende valkuilen te voorkomen. WordPress of Woocommerce website migreren?  Advies? Plugin nodig? 010 – […]

  Hulp bij WordPress hosting

  Voor elke website is hosting (waar de website draait) belangrijk. Met goede hosting kan optimale snelheid, beschikbaarheid en veiligheid bieden. Met een VPS kunt u voorkomen dat de site op elk moment van de dag snel draait, terwijl dit met bijvoorbeeld shared hosting vaak niet zo is. WordPress of Woocommerce hulp nodig?  Advies? Plugin nodig? […]

  Hulp bij WordPress SEO of Woocommerce SEO

  Wij kunnen u of uw personeel helpen aan up2date kennis, om de vindbaarheid van website of webshop zelf te verbeteren eventueel met een consult per maand of per kwartaal. WordPress of Woocommerce SEO training nodig?  Advies? Plugin nodig? 010 – 8 50 90 95 » Hulp nodig bij uw website ? »

  Wordpres hulp bij optimaliseren van de vindbaarheid

  Als u hulp nodig heeft om uw WordPress site vindbaar te maken in de zoekmachines, bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u om de juiste keywords te vinden, hierbij kijken we ook naar concurrerende sites. Vervolgens helpen u de website technisch te verbeteren, zodat zoekmachines uw website makkelijker indexeren. Daarna kunnen […]

  WordPress of Woocommerce hulp

  WordPress of Woocommerce hulp nodig?  Wij helpen elke organisatie met een nieuwe / bestaande WordPress website of Woocommerce webshop. Als u nog niet helemaal tevreden bent over uw website en aanpassingen wilt, bent u bij ons aan het goede adres! Advies? Plugin nodig? 010 – 8 50 90 95 » Hulp nodig bij uw website […]

  WordPress plugin laten maken

  WordPress plugin laten maken? WordPress plugin ontwikkeling is onze core business. Wij bouwen elke WordPress plugin met oog voor elk detail. Middels een plugin kunt u uw website precies laten werken zoals u wilt. Hierdoor kunt u zich beter onderscheiden en uw doelgroep de functionaliteiten bieden die zorgen voor betere online resultaten. WordPress plugin nodig? […]