Nieuwe Woocommerce maatwerk webshop laten bouwen voor je bedrijf?

WordPress en Woocommerce maatwerk is ons vak!

Als WordPress website developer bouwen en onderhouden wij webshops met de Woocommerce plugin. Woocommerce is enorm veelzijdig en uiterst betrouwbaar. Wij zijn WordPress en Woocommerce maatwerk specialisten die onze kennis graag met je delen en staan voor je klaar!

Maak een afspraak »

Woocommerce biedt vrijwel oneindige mogelijkheden

Woocommerce maatwerk geeft je enorme flexibiliteit op het gebied van functionaliteiten, maar ook vormgeving. Wij implementeren elk design, responsive en pixel precies. Wij hebben veel ervaring in het verwerken van bijv. PSD, Indesign, Sketch of Figma designs van designers en conformeren ons indien nodig aan je huisstijl handboek.

Functionaliteiten op maat aan je webshop laten toevoegen

Woocommerce kan middels programmeer code voorzien worden van maatwerk functies.
Bijvoorbeeld om je te onderscheiden qua gebruiksgemak, maar ook extra functies die het werken in de backend optimaliseren. Graag bespreken we met jou je eisen en wensen op dit punt.

Met maatwerk vindbaarheid optimaliseren

Wij zijn expert in het op maat inbouwen van een uitgekiende Woocommerce SEO strategie.
Door deze kennis komt jouw website hoog in de zoekmachines! Wij hebben hiervoor diverse tools ontwikkeld, die we inbouwen in je shop. Deze tools werken nauw samen met de Yoast SEO plugin en je Woocommerce producten. De oplossing voor een goede SEO vindbaarheid van jouw webwinkel!

Geheel op maat jouw conversie optimaliseren

Gevonden worden in zoekmachines biedt nog geen garantie voor conversie.
Hiervoor moeten de product en landing pagina’s aan steeds hoger verwachtingen voldoen van website bezoekers. Middels maatwerk denken we met jou na over wat een bezoeker zoekt (search intent) en optimaliseren we net zo lang totdat de conversie optimaal is.

WordPress en Woocommerce plugins

Zowel voor WordPress als voor Woocommerce zijn enorm veel plugins beschikbaar. Wij hebben ruime ervaring en kunnen je optimaal adviseren over welke plugin, voor welke functionaliteit het beste is. Ook kunnen we je helpen om bekende valkuilen te vermijden, want er zijn veel plugins die je moet vermijden. Indien nodig maken we een Woocommerce maatwerk plugin!

Wij ontwikkelen in een eigen theme framework

In de afgelopen jaren hebben we een eigen theme gebouwd, die als basis dient voor de webshops die we bouwen. We beginnen dus niet van scratch en bouwen alleen wat jij nodig hebt om te knallen. Dit zorgt voor een zeer betrouwbare basis, tegen minimale kosten.

Ons theme is opgebouwd uit diverse templates, die allen gericht zijn op efficiency en bieden een vaste structuur. Hierdoor kost ontwikkelen minder tijd. Omdat dit theme naadloos integreert in Woocommerce, werkt je webshop snel, heb je minder plugins nodig en is er minder kans op software conflicten en ingewikkelde issues.

Maatwerk koppeling met Woocommerce

E-commerce draait om automatisering
Gegevens kunnen in de webshop worden ingelezen met .csv bestanden, maar eventueel kan dit ook gebeuren met de ontwikkeling van een maatwerk woocommerce plugin en een API koppeling. Wij hebben enorm veel ervaring met API’s en hebben al een groot aantal plugins gebouwd voor zowel WordPress als Woocommerce die gebruik maken van een API.

Ondek wie je Woocommerce shop bezoekt

Wij koppelen je shop aan Google analytics en kunnen middels tag manager zorgen dat je over zoveel mogelijk analytische gegevens beschikt. Daarnaast kunnen we rapporten genereren in de Google Data studio, die je kunt delen met je team.

Woocommerce onderhoud

Voor een WordPress webshop met Woocommerce, is goed Woocommerce onderhoud cruciaal. Denk hierbij zeker ook aan goede beveiliging. Ook backups zijn erg belangrijk. Uiteraard kunnen we je daarin adviseren en een onderhoudsplan op maat aanbieden. Ook bieden wij diverse oplossingen voor goede hosting. Al deze zaken zijn belangrijke voorwaarden voor online resultaat!

Meer dan 30 jaar ervaring in webdevelopment!

Robas is opgericht in 1990 en is hiermee een van de langst bestaande internet bedrijven in Nederland.  Een betrouwbare partner dus! Voor meer informatie: bel 010 – 8 50 90 95.

Stuur mij meer informatie »

Gerelateerd