Wordpress advies


Op zoek naar optimaal WordPress advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Gratis advies? Plugin nodig? 010 – 8 50 90 95 »
Hulp nodig bij uw website ? »

Het belang van goed WordPress advies voor bijvoorbeeld WordPress beveiliging

Elk bedrijf of organisatie heeft tegenwoordig een website. Veel van deze sites zijn gemaakt in WordPress.

Locatie: Rotterdam in Nederland

Om een site te bouwen en te onderhouden zijn een flink aantal zaken van belang. Een goede WordPress website alleen is niet voldoende. Met WordPress bent u verzekert van een goed CMS, maar nog niet van bezoekers, laat staan tevreden bezoekers. Hiervoor is voor WordPress advies nodig, net als overigens bij elk ander CMS. Wij geven organisaties WordPress advies, om er voor te zorgen dat de juiste keuzes worden gemaakt. Wij helpen om te voorkomen in valkuilen te stappen en meteen de goede richting op te gaan.

Wat je mag verwachten van ons WordPress advies?

  • Focus op een stabiele website
  • Aandacht voor vindbaarheid in Google en andere zoekmachines
  • Inhoud die bezoekers blij maakt en laat kopen
  • Schaalbaarheid

Is goed WordPress advies noodzakelijk?

WordPress advies is altijd subjectief. Maar minder subjectief is de noodzaak om te laten adviseren. Met name omdat vrijwel voor elke website veel concurrentie bestaat, er veel aandacht nodig is voor techniek, vindbaarheid een rol speelt en de gebruiksvriendelijkheid voor zowel uzelf als de bezoekers een must is voor welke WordPress site. Of het nu gaat om een WordPress blog of webshop in WordPress met Woocommerce, goed en deskundig advies kunnen u beslist verder helpen. Onze WordPress adviseur helpt u overigens geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Dus, heeft u vragen over WordPress en wilt u solide advies. Neem dan contact met ons op.

U kunt een keertje langskomen voor een kopje koffie of ons contact formulier invullen. Wij nemen graag uw specifieke situatie met u door.

Veel gestelde vragen over WordPress advies

Is WordPress advies bij Robas duur?

Goed advies is goud waard, maar ook een manier om elkaar te leren kennen. Robas geloofd in duurzame contacten en geeft daarom veel adviezen zonder tegenprestatie.

Is WordPress een beter CMS dan bijvoorbeeld Joomla?

WordPress is een fantastisch systeem maar kan voor sommige doelen minder verstandig zijn. Robas levert naast WordPress ook Joomla! En kan u dus helpen in het maken van de juiste keuze.

Is WordPress makkelijk te hacken?

Er wordt op internet van alles over dit onderwerp geschreven. Onze ervaring is dat WordPress het beste kan draaien op een goede hosting partij. Uiteraard is in ons advies inbegrepen om aandacht te hebben voor hosting en beveiliging.

De WordPress specialist in regio: Rotterdam Spijkenisse Sliedrecht Vlaardingen Naaldwijk

Gerelateerd

Maak snel een afspraak

Contact formulier