WordPress hulp

WordPress of Woocommerce hulp nodig?

Als WordPress specialist helpen wij organisaties met een nieuwe / bestaande WordPress website of Woocommerce webshop. Als u nog niet helemaal tevreden bent over uw website en aanpassingen wilt, bent u bij ons aan het goede adres!

Hulp bij aanpassingen aan het WordPress theme

Een WordPress theme bepaald voor een groot deel de kwaliteit van de site. Veel themes hebben issues die al dan niet zichtbaar zijn voor bezoekers. Deze issues kunnen impact hebben op uw imago, de conversie en / of vindbaarheid, snelheid etc.

Hulp bij WordPress hosting

Voor elke website is hosting (waar de website draait) belangrijk. Met goede hosting kan optimale snelheid, beschikbaarheid en veiligheid bieden. Met een VPS kunt u voorkomen dat de site op elk moment van de dag snel draait, terwijl dit met bijvoorbeeld shared hosting vaak niet zo is.

Hulp bij installatie van plugins

Wij kunnen u helpen bij de installatie van nieuwe plugins.

Hulp bij installeren van cookie banner / GDPR / AVG

Om uw website aan AVG eisen te laten voldoen, kunnen wij u helpen om de juiste oplossing te kiezen en deze samen met u installeren.

Hulp bij keuze plugin voor vertaling

Voor veel websites moeten meerdere talen ondersteunen. De keuze van de juiste plugin kan soms knap lastig. Ook het opzetten van de vertaling is soms moeilijk. Wij kunnen helpen met tools om dit proces te optimaliseren.

Hulp bij migreren van een website

Wij hebben veel ervaring in het migreren van sites. Als u uw site wilt migreren naar een andere provider, dan komt er best veel bij kijken en loopt u al snel tegen onverwachte issues op. Wij helpen u graag om de bekende valkuilen te voorkomen.

WordPress of Woocommerce training

Wij kunnen u of uw personeel trainen via Zoom of MS teams.

Hulp bij WordPress SEO

Wij kunnen u of uw personeel helpen aan up2date kennis, om de vindbaarheid van website of webshop zelf te verbeteren eventueel met een consult per maand of per kwartaal.

Hoe geven jullie hulp bij WordPress?

Wij kunnen helpen via telefoon, per email of bijv. voor training of consultancy via een maandelijkse Zoom meeting of MS teams