website offerte
bel me
contact
contact
WEBSITES
CONTACT
WEBAPPLICATIES
PORTFOLIO

Webapplicatie laten maken

Wilt u een webapplicatie laten maken voor uw bedrijf?

Onze ervaren web specialisten helpen u om een webapplicatie te ontwikkelen die staat als een huis. Als gerenommeerde software ontwikkelaar, weten wij elke welke eisen qua techniek, gebruiksvriendelijkheid, beheersbaarheid en schaalbaarheid uw software moet voldoen. Wij stellen uw gebruikers hierbij centraal. Ervaren de gebruikers applicatie als prettig, snel en overzichtelijk, dan bent u ook blij, toch? Het is verstandig om voordat u een webapplicatie laat maken, eerst een goed plan op te stellen. Hierin wordt vastgelegd welke doelstellingen de software moet realiseren. Ook wordt er nagedacht over het datamodel en welke code nodig is. Dus naast techniek is er veel behoefte aan ervaring op het gebied van project management.

Waar moet u op letten als u een webapplicatie laat bouwen voor uw bedrijf of organisatie?

  1. Aandacht voor vormgeving
  2. Focus voor gebruiksgemak
  3. Goede backend en beheer mogelijkheden
  4. Beveiliging
  5. Uitbreidbaarheid
  6. Probleemloze updates

Als u samenwerkt met een goede ontwikkelaar dan heeft u meer kans op succes. Bij het bouwen van een goede software komt steeds meer kijken. Denk hierbij aan beveiliging, beheer, stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Om toekomstige functionaliteit toe te kunnen voegen, is moet de software flexibel en modulair worden opgezet. Het onderhouden van maatwerk is hierdoor bereikbaar voor relatief lage kosten. Ook hierin kunen wij u voorzien en vooraf goed adviseren.

Als u kennis wilt maken met een zeer deskundige webapplicatie specialist, dan nodigen wij u van harte uit eens langs te komen op ons kantoor of om ons contact formulier in te vullen. Wij nemen graag uw specifieke situatie met u door.

Veel gestelde vragen over het ontwikkelen van webapplicaties

Hoeveel kost een op maat gemaakte webapplicatie bij Robas?
De kosten van het op maat laten bouwen van een webapplicatie kan varieren van 250,00 tot 10.000 euro.

Hoe lang gaat een webapplicatie mee?
De software gaat snel 5 jaar mee. Afhankelijk van het onderhoud, beheer, server etc. en nieuwe behoeften kan het verstandig zijn daarna de applicatie te vervangen of te moderniseren.

Is een webapplicatie eenvoudig te hacken?
Dit hangt af van de installatie, beheer en beveiliging in de webapplicatie zelf. Goede ontwikkelaars houden rekening met beveiliging.

Contactgegevens

Hordijk 6, 3079 DJ Rotterdam | Postbus 9160, 3007 AD Rotterdam
T: (010) 8 50 90 95 | F: (084) 8 31 32 17
http://www.robas.com
K.V.K. Rotterdam : 24185962 BTW nr. : NL1333.32.548.B01

Formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

Privacy Verklaring | Cookie Verklaring | Robas Internet Oplossingen | Hordijk 6 | 3079DJ Rotterdam